ZVÍŘATA - Inzerce zvířat a fauna inzerce



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Stojany na akvária - [30. července 2019]


Nabízím k prodeji dva bytelné stojany na akvária. Rozměry většího stojanu jsou:112cm šířka x 38cm hloubka x 80cm výška. Uzaviratelná schránka na různé příslušenství akvária, vzduchovadla filtry atd je 56cm vysoko, spodní police je 20cm vysoko. Rozměry menšího stojanu jsou 77cm x šířka x 35cm hloubka x 91cm výška, Uzaviratelná schránka je 70cm vysoko, spodní police 20cm vysoko. Konstrukce je zhotovena z jaklů 30x30mm, vinklů 30x30cm a oba stojany mají ještě podélnou výztuž pod vrchní policí z profilu T30, vše je svařeno el. obloukem. Nohy mají dole dubové "bačkory". Ve schránkách obou stojaů je připoevněna na boku rozbočovací čtyřzásuvka vzadu vyvedeným kabelem a vidlicí pro připojení na síť. Konstrukce je natřena hnědou barvou. Schránka a dveře opatřena palubkami, možno odstranit a nahradit jiným krytí. Police z lamina opatřeny měkou podložkou z trocelénu (pod akvárium), volně položené, možnost vyměnít. Nosnost stojanů je prověřena na menším stálo akvárium 150l na větším stálo akvárium 200l. K dispozici jsou 2ks vzduchovadel, čerpadla filtrů, teploměry, molitany, vzd. kameny, trubičky hadičky a další drobnosti. Oba nabízené stojany jsou vyfoceny na přiložených fotografiích. Cena stojanu je 1290Kč/kus. Stojany pouze osobní odběr, ostatní mohu poslat poštou. Dotazy na uvedené e-mail adrese, nebo tel. čísle, SMS prosím ne děkuji.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04