ZVÍŘATA - Inzerce zvířat a fauna inzerce



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Včelí úly pro začínající včelaře a seniory - [19. října 2020]


Včelí úly pro začínající včelaře a seniory
Úly zvlášť vhodné Začínající včelaře a pro senyory které trápí bolavá záda a nejen záda vím o čem mluvím je mi 66 let a to už bolí všechno ale včely jsou vynikající relax věřte při práci ve včelstvu zapomenete že Vás něco bolí skelet (nosič nástavku) je s tvrzeného polys. XPS 200 a nový maer. Z Turecka XPS-Wite(mimořádně tvrdý a lehký). R.M.39*24 NOVINKA nástavky mají uvnitř vlepenou 1cm polyuretanovou vložkou navulkanyzovanou stříbrnou folii včely netmelí a nedojdou do styku s polystyrenem ani polyuretanem. Nástavky jsou nezničitelné už nehrozí žádné rozežírání včelami mravenci a jinými škůdci nyní nové univerzální celozasíťované Varoadnodno z masivu ze spodu zatepleno (vložka vysouvací na kontrolu spadu roztočů a sběr měli)
Dodám Vám kompletní úly i s příslušenstvím a nyní mám ještě na prodej i se zazimovanými přeléčenými včelstvy veterinu mám vše je nové nepoužité včetně včelstva a matek.A naučím Vás v těchto úlech včelařit dokut mne budete potřebovat.Vynikající dárek na Vánoce inzerát platí stále i v 2021 zavolejte informace fotky videa Vám zašlu tel.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04